Drugi ProSport izazov: Veslač protiv vaterpoliste – tko je u boljoj formi?

189
prosport

Ambasador ProSporta Damir Martin izazvao je kolegu olimpijca Pavu Markovića da odmjere snage u novom ProSport izazovu

Dvoboj srebrnog olimpijca Damira Martina i trofejnog vaterpoliste i olimpijca Pave Markovića u posebno opremljenoj dvorani OrlandoFit Green Gold Gym Centra odvijao se u pravom spotskom duhu. Damir i Pavo nadmetali su se u snazi, izdržljivosti, brzini i ravnoteži, a pljeskom i navijanjem bodrili su ih brojni poklonici sporta. Ishodu je presudila Damirova odlična forma, pa je pobjedu odnio s lakoćom.

Vrhunski rezultati uvijek zahtijevaju mnogo truda i odricanja, stoga je dobro imati uza sebe partnera kao što je ProSport. Nadam se da ćemo i kroz sljedeće izazove s mojim kolegama sportašima nastaviti podizati svijest ljudi o važnosti brige o zdravlju i uključivanja sportskih aktivnosti u svakodnevni život  – poručio je Damir Martin, ambasador ProSporta.

Osim redovitog treniranja, važan sastojak sportskih uspjeha je pravilna prehrana i unošenje hranjivih tvari nužnih za stvaranje energije potrebne za velike tjelesne napore. Od velike je pomoći izotonični napitak Jamnica ProSport obogaćen palatinozom, šećerom iz prirodnog izvora koji se apsorbira sporije od običnog i dugotrajniji je izvor energije. A ProSport Superfruits obogaćen je i L-karnitinom, čije sudjelovanje u pretvorbi energije iz masti izdvaja ProSport od drugih izotoničnih napitaka. Osim toga, ovaj napitak pridonosi i ukupnom dnevnom unosu vitamina, minerala, ugljikohidrata i vode nepohodnih za održavanje tjelesnih i kognitivnih funkcija, te povećavanje tjelesne izdržljivosti.

Dobro je znati da su savjeti o pravilnom vježbanju i prehrani u svakom trenutku dostupni i na ProSport Viber public Chatu na kojem korisnici mogu razmjenjivati i iskustva, odabrati trening po svojoj mjeri ili pronaći društvo za trening. Zato, potražite ProSport Viber public chat i otkrijte sve prednosti bavljenja sportom.