Pametno sportsko ruho

556
pametno sportsko ruho antelope

Ova odjeća mišiće stimulira elektrodama i višestruko povećava djelotvornost treninga, a za četiri tjedna kondiciju povećava za 30, a obujam mišića za 10 posto

Antelope je prva pametna sportska odjeća koja je, zahvaljujući elektrostimulaciji mišića, aktivno uključena u trening. Na prvi pogled izgleda kao i svaka druga, no neupadljivo je ojačana elektrodama povezanim s uređajem koje dodatno pojačavaju rad mišića. I, posljedično, višestruko povećavaju djelotvornost treninga, svejedno radilo se o razgibavanju, gimnastici, trčanju ili nekoj drugoj aktivnosti (pa i sauganje djeluje kao trening!).

Njemački proizvođač tvrdi da ovo odijelo, majice, tajce i bermude pojačavaju izdržljivost, brzinu i tehniku, jer električni impulsi koje odašilju ‘upletene’ elektrode dopiru mnogo šire i dublje do mišićnih vlakana nego što je to moguće samim treniranjem. I zato, ističe dalje proizvođač, 20-minutni trening u takvoj monduri ima učinak kao tri sata unplugged vježbanja!

Antvelope Sportswear doista je ostvarenje sna, jednako strastvenih rekreativaca, kao i ljenivaca koji bi najradije vježbali u naslonjaču, jer se mišići oblikuju i jačaju do željene mjere u najkraćem mogućem roku. Kako? Tako što su u tkanje ‘zakrpa’ razmještenih po odjeći ondje gdje su mišići koje se želi pojačano trenirati upletene elektrode povezane s elektronskim uređajem zvanim Antelope Booster. Na njemu se bira na koje se mišiće želi djelovati, kojom jačinom i trajanjem što, zajedno s prirodnom kontrakcijom mišića tijekom treninga, rezultira njihovim pojačanim radom. I to na potpuno siguran način! Antvelope Booster je otporan na vodu, a radi na punjive baterije (pa trening mopametno sportsko ruho antelopeže trajati 4 sata!) i komunicira s mobitelom preko Bluetootha. Razinom elektrostimulacije i programom treniranja može se upravljati preko iOS ili Android aplikacija.

Svaki se komad opreme može kupiti posebno, a najprivlačnije su majica (trenira ruke, leđa, trbuh, ramena, stražnjicu i bokove), te tajice koje ženama pomažu da učvrste i oblikuju noge baš kao što žele. No, tko želi odijelo od vrata do gležnjeva, mora biti spreman na trošak od najmanje 1.350 američkih dolara.