Podržavamo: SightRun startup

245
SightRun

Ako do sada niste čuli za SightRun mobilnu aplikaciju, vrijeme je da se uhvatite svojih mobitela, navučete tenisice i probate trčati na pomalo drugačiji način.

Ovo je ljeto četveročlana zagrebačka ekipa u sastavu: Tamara Markotić, Hrvoje Horvat, Ivan Videk i Sandra Bortek, lansirala mobilnu aplikaciju koja trkaču pomaže da u gradu koji ne poznaje sigurno otrči svoj trening i pritom upozna grad.

SightRun je domaći startup, dobitnik nekoliko nagrada. Raste na entuzijazmu svojih osnivača i ljudi koji su prepoznali ovu ideju. Ako ste već korisnik neke trkačke aplikacije, znajte da SightRun nije još jedna koja će samo bilježiti vaš trening.

SightRun App spaja trčanje i razgled grada. Uz aplikaciju više nema potrebe da unaprijed planirate rutu za trčanje u novom gradu, trčite s kartom u ruci i da bezuspješno u svoj raspored pokušavate ugurati i turistički razgled. SightRun spaja trčanje i turističko razgledavanje i baš zato je idealna za one koji često putuju, u novom gradu nemaju puno vremena, ali zato uvijek nose tenisice sa sobom kako bi odradili svoj trening.

Aplikacija je dostupna na Google Playu: SightRun. U ponudi ruta od 5 do 10 km mogu se pronaći tri grada – Zagreb, Rovinj i München, a ture su dostupne na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ne morate čekati da negdje otputujete. Lokalci koji su isprobali SightRun aplikaciju jednako su oduševljeni kao i turisti. Moto “Ne budi stranac u svom gradu” poziva vas da otkrijete svoj grad trčeći.

Za više informacija, pratite ovaj super trkački projekt na njihovom Facebook profilu SightRunApp i podijelite ga s prijateljima. Neka se čuje za dobre ideje iz Hrvatske!

P.S. Tko do 10.12. skine aplikaciju, otrči neku od ruta u ponudi, možda osvoji cool trkačku majicu “Ne trči na slijepo, nisi šišmiš”.