Ima li života bez prirode?

226
Fjallraven

Priroda nas zove, njezina nas veličina i ljepota opčinjava, njezina nas divljina ispunjava poštovanjem. Za nekoga je priroda na roštilj na vikendici, nekome u šetnja po obližnjem brdu a nekome višednevne pustolovine s ogromnim ruksakom na leđima, osuđivanja nema bitno da smo vani.

Fjallraven

Greenland Updated: ponovno rođenje klasika

Prije točno 50 godina rođena je jakna za pustolovine na otvorenom, legendarna Fjällräven Greenland jakna. U novoj kolekciji predstavljena je u poboljšanoj verziji u smislu odabira održivih materijala poput G-1000 Eco i najsuvremenijih tehničkih rješenja zalijepljenih šavova (Eco-Shell) koji pružaju slobodu pokreta a pritom ne sadrže štetne PFC spojeve.

FjallravenNajprodavaniji ruksak na svijetu, Kånken, dobio je svoje posebno izdanje od od G-1000 Heavy Duty Eco materijala pa sad sa svojim Kånkenom osim na faks, posao, špicu ili u teretanu možete produžiti i na treking. Zatekne li vas pljusak, ne morate brinuti, vaše stvarčice ostat će suhe zahvaljujući vodonepropusnom materijalu.

Hanwag obuća – rođena u Bavarskoj, proizvedena u Hrvatskoj, nošena u cijelom svijetu

Hanwag su planinarske čizme koje još od 1921. godine spajaju tradicionalno bavarsko umijeće i izdržljivost te stručnost i sustavne inovacije. Osim toga Hanwag odjel za razvoj i istraživanje osnovao je Žensku alijansu, u koji su uključene žene različitog stupnja outdoor iskustva, zahtjeva i mišljenja koje pružaju dragocjene informacije za daljnje usavršavanje Hanwag proizvoda. Za svaku ženu, svaki teren i svaku pustolovinu. Za one koji se u gležnjačama osjećaju sputano, Hanwag u novoj kolekciji ima i lakše modele u kojima ćete bez problema moći satima trčkarati po makadamima, puteljcima, škrapama i već kuda vas srce odvuče.

Primus Campfire 2018: svaki dan je savršen za pustolovinu

Što je bilo zajedničko Roaldu Amundsenu koji je 1911. osvojio Južni pol i Sir Edmundu Hillaryu koji se sa svojim Šerpom Tenzingom Norgayem 1953. godine prvi uspeo na Mt. Everest? Hrabrost, ustrajnost, vizija i usmjerenost na ostvarenje cilja. I Primus kuhalo. Svaki dan je stvoren za pustolovinu, a dobar obrok s obitelji i prijateljima učinit će svaku pustolovinu još boljom. Upravo to je bila misao vodilja švedskog brenda za kuhanje na otvorenom Primus prilikom razvijanja nove Campfire linije. Čine ju Kuchoma Grill kompaktnog dizajna koji će biti spreman za roštiljanje kada i vi. Osim toga tu su i Campfire hvataljke od nehrđajućeg čelika, pregača od G 1000 materijala koji štiti od masnih mrlja, Cooler Backpack koji će Vaša pića držati hladnima i usred ljeta, posuđe od nehrđajućeg čelika te Campfire sklopivi stol i stolci od aluminija. Sitnice provjerene kvalitete koje su sposobne popraviti čak i najbolju pustolovinu.

Škicnite kolekciju, a ono što vam zapne za oko možete nabaviti ovdje