Dijelimo dvije startnine za ZOF Trail otoka maslina!

242
Trail otoka maslina

Polako kreće ljepše vrijeme, a samim time nam se i vraća volja za treninzima u prirodi, vraćamo se u šume i na trailove! Proljeće je savršeno godišnje doba za rekreaciju, a za one s malo kompetitivnog duha i želje za novim avanturama i odlično vrijeme za utrke.

Već smo vam predstavili Zadar Outdoor Festival, trodnevnu manifestaciju s 8 različitih natjecateljskih disciplina te raznim radionicama koja će se održati od 11. do 13. svibnja u zadarskoj regiji.

Cilj festivala jest privući što više outdoor entuzijasta, zaljubljenika u prirodu, rekreativaca i strastvenih sportaša te im kroz natjecateljske discipline pokazati sve ljepote zadarske regije.

Prijave su već krenule, a među prijavljenima može se pronaći i Šveđane, Britance, Norvežane… što znači da će Zadar Outdoor Festival biti zanimljivo druženje istomišljenika iz različitih krajeva svijeta!

Budite i vi dio Zadar Outdoor Festivala!

Žniranac dijeli dvije kotizacije za ZOF Trail otoka maslina koji će se održati 12. svibnja na otoku Ugljanu u dvije dužine, 8,7 km i 20,6 km.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri? Na našoj Facebook stranici potražite objavu o nagradnoj igri, podijelite je, označite jednu osobu s kojom bi htjeli ići na utrku i napišite zašto baš na Trail tri otoka, dodajte #zniranac i #zof, a naša će komisija odabrati dobitnike.

Vidimo se u Zadru, a do tad – marljivo trčite, pripremajte se i uživajte u suncu koje nam zasigurno brzo dolazi 🙂

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.