Nove SightRun ture za novu turističku sezonu

139
sightrun nove ture


SightRun aplikacija bogatija je za tri nove destinacije – Rovinj, Omiš i Hvar, a po prvi puta SightRun tura starta ispred hotela i to Family Hotela Amarin u Rovinju.

Trkački startup SightRun ulazi u novu turističku sezonu s novim trkačkim destinacijama i novim zanimljivim turama. Kako smo već pisali, SightRun aplikacija povezuje trčanje i turističko razgledavanje i namijenjena je onim gostima koji se ne odriču trčanja ni kada su na putu, a osobito onda kada imaju manje vremena i za razgled destinacije. Upravo uz SightRun aplikaciju ovaj gost-trkač tijekom trčanja otkriva zanimljivosti o gradu i obilazi gradske atrakcije.

Kako će vam i reći iz SightRun tima, iznimno su ponosni na nove trkačke destinacije te suradnje koje su ostvarili s turističkim zajednicama u Rovinju, Omišu i Hvaru.

SightRun Rovinj – uz 3 nove rute na 4 jezika i prva hotelska tura

U Rovinju vas očekuju tri nove ture koje su dostupne na 4 jezika – engleskom, njemačkom, talijanskom i hrvatskom jeziku. Ture su u dužini od 8 do 11 km. The best of Rovinj tura obuhvaća lokalne atrakcije dok je tura Golden Cape Run odlična preporuka za one koji vole trčanje u prirodi.

Novitet u SightRun aplikaciji je i prva hotelska tura koja započinje ispred Family Hotela Amarin u Rovinju. Ovo je prvi SightRun hotel koji je svojim gostima ponudio dodatnu uslugu tj. novi turistički proizvod uz koji tijekom svog boravka mogu trčeći upoznati Rovinj.

SightRun Omiš

SightRun vas ovog puta vodi na ušće rijeke Cetine u grad Omiš. Omiš je sinonim za avanturizam, a trkači će rado začiniti svoj godišnji odmor dodatnim aktivnostima. Za one koji traže jedinstveno iskustvo trčanja i voljeli bi otkriti uzbudljivu gusarsku prošlost Omiša, u SightRun aplikaciji pronaći će 6 km dugu turu. Ovaj, sve samo ne tipičan dalmatinski gradić, zasigurno će vas oduševiti svojim pričama i atrakcijama.

SightRun Hvar

SightRun aplikacija po prvi puta skočila je na otok! Naš najsunčaniji otok Hvar idealno je odredište za odmor u bilo kojem dijelu godine. Upravo zato Turistička zajednica Grada Hvara poziva vas da se tijekom svog boravka u Hvaru odvažite i isprobate besplatnu trkačku turu koju su pripremili za vas. SightRun Hvar tura duga je 6 km i uz trčanje kroz uske gradske uličice i uživanje u povjetarcu uz more, tura će vas odvesti do tvrđave Fortica i počastiti prekrasnom panoramom.

Fotografije: SightRun PR